Activiteiten voor ouderen

De Kruiskerk biedt een programma aan gericht op ouderen. Het speelt in op interesses, mogelijkheden en levenservaring. Onderlinge verbinding en zorg voor elkaar krijgen een stimulans. U ontmoet er kerk- of buurtgenoten en kunt er van betekenis zijn voor anderen, maar ‘niets hoeft’. De activiteiten staan bekend als ‘herbergactiviteiten’. In een herberg ligt een plan klaar, maar er is altijd ruimte voor verrassingen, door wat gasten aandragen of in het nieuws van de dag. Zowel vaste gasten als voorbijgangers zijn er welkom in een warme, gastvrije sfeer. Spreekt het u aan? Weet u welkom!

Herbergprogramma 2017

Wilt u zich aanmelden voor activiteiten, meer weten of gewoon eens kennismaken? Bel of mail mij dan. Binnen de Kruiskerk ben ik tot 1 november 2018 (opnieuw) voor dit werk aangesteld. Als opbouwwerker, als ‘herbergier’: Ria Keijzer-Meeuwse,  06 - 5022 8250 of 070 - 319 1938,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .