Gemeentefeest

Op vrijdag 23 juni sluiten we ons mooie en rijk gevulde kerkelijke seizoen af met het jaarlijkse gemeentefeest. U bent vanaf 17.00 uur van harte welkom voor een hapje en een drankje. Ook voor de kinderen is er een programma. Rond 17.45 uur gaan we samen genieten van een gezellige maaltijd. Vanaf 19.15 uur beginnen we met het onderdeel ‘zeepkist’: hebt u iets moois of bijzonders meegemaakt in het afgelopen seizoen in de kerk, en wilt u er iets over vertellen?

Dan is dit de plek!

Vanaf 20.00 uur speelt Trio Wilde Eend voor ons ‘De Golem’, een voorstelling waarin zij op een bijzondere manier zwijgende film, live muziek en verteltheater combineren. Oude bioscooptijden herleven, op een nieuwe en frisse manier! Gottfrid van Eck vertelt het indrukwekkende verhaal bij de film, de prachtige klezmermuziek wordt verzorgd door ‘Wilde Eend’.

Rond 21.30 uur hopen we het feest af te sluiten.

Een avond om niet te missen! Als u er ook bij wilt zijn, meldt u zich dan voor 20 juni a.s. aan bij koster Marian van Leeuwen (ook eventuele dieetwensen graag aan haar doorgeven): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ; 06-42925149. Vindt u het leuk om een salade te maken voor bij de maaltijd? Ook dat kunt u aangeven bij Marian. Mirjam Buitenwerf, Ria Keijzer, Sieb Lanser en Marian van Leeuwen.