Opbrengst collecte kinderkerstfeest, voor koe Stichting Derde Wereld Hulp in India

We kregen bericht uit India van Stichting Derde Wereld Hulp, waarvoor we tijdens ons kinderkerstfeest op 24 december jl. hebben gecollecteerd:

'Het duurde even voor wij een goede koe/buffel vonden die ook goed melk geeft. De veearts gaat dan met ons mee om te keuren en uiteindelijk is het deze geworden! Wij zijn er heel erg blij mee. Geweldig dat de kinderen nu iedere dag 1 beker melk kunnen drinken. Heel veel dank allemaal voor deze geweldige gift!!

Hartelijke groet uit Tulip Garden India,

Alle kinderen, staf, Peter en Margreet van Coeverden, Stichting Derde Wereld Hulp.

Musicians without border

We zijn heel trots op de 32 kinderen en jongeren muziek die afgelopen zondagmiddag 18 februari in de Kruiskerk muziek maakten voor Musicians without Borders, in samenwerking met Muziek- en Dansschool Amstelveen. Ze haalden samen 770 Euro op! Dat bedrag zal nog worden aangevuld door de Kruiskerk. Begin maart maken we het eindbedrag voor de actie bekend.

Klik hier voor een fotoimpressie