Kruiskerkcantorij

Nadere inlichtingen:

Voorzitter: Henk van der Meulen

Secretaris: Trineke de Boer

De cantorij is druk met de voorbereiding voor de vieringen op in de Paascyclus. Wij zijn aanwezig op Witte Donderdag en Paasmorgen. Daarnaast wordt op de Goede Vrijdag een Markus Passion van Reinhardt Keiser uitgevoerd. Op deze uitvoering wordt de cantorij versterkt met een aantal hulpzangers.

Verdere medewerking zal zijn in de diensten van 14 mei en met Pinksteren (4 juni), waarmee wij dit seizoen afsluiten.

Door omstandigheden heeft een aantal dames de cantorij moeten verlaten. Er is dringend aanvulling van met name de sopraanpartij nodig!