Kruiskerkcantorij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kerkdienst: 9 oktober 2016  

 

Kruiskerkcantorij

Nadere inlichtingen:

 

Voorzitter: Henk van der Meulen
( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Secretaris: Trineke de Boer
( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

 

   

Sinds eind augustus is de Kruiskerkcantorij weer druk aan het repeteren. Inmiddels heeft u ons kunnen horen in de dienst op de startzondag, 24 september.

 

Op zondag 29 oktober, dus vlak voor Hervormingsdag,  zijn we in de dienst met een reeks van min of meer bekende liederen van Maarten Luther, dit in het kader van 500 jaar Protestantisme.

 

Verdere optredens in 2017 zijn op 26 november (gedachteniszondag) en in ieder geval één van de twee kerstdiensten. Dat laatste is afhankelijk van de te maken afspraken met de zanggroep, die het afgelopen jaar in de Paascyclus heeft gezongen.

 

Voor 2018 zijn de plannen nog niet bekend, met evenwel één uitzondering: op Goede Vrijdag zal de Kruiskerkcantorij de kern vormen van een groter projectkoor. Op het programma staat dan het oratorium “The Crucifixion” van John Stainer. Als u wilt meezingen, dan graag opgave bij de voorzitter of de secretaris. Hun contactgegevens staan boven dit artikeltje.

 

Wat ons ledenaantal betreft: we zijn erg blij met de komst van een nieuwe sopraan! Maar er is ruimte voor met name sopranen en alten. Van harte aanbevolen.

 

We repeteren elke dinsdagavond van 19.00 tot 20.30 uur en drinken aansluitend koffie.

 

Van der Veerelaan 30a
1181 RB Amstelveen

Telefoonnummers